Att öka den organiska synligheten sökmotorer är ett långsiktigt uppdrag som i varje fall är unikt. Helheten är avgörande om du ska bli bättre än dina konkurrenter. Hos oss får du en egen kontaktperson som först analyserar dina konkurrenter, gör en teknisk analys av er webbplats och sedan påbörjas on-page & off-page optimering för att påbörja en positiv trend i dina sökresultat.

Det viktigaste är självklart att de besökare som hittar till din sajt även skall bli dina kunder, därför bör vi se till att hitta bra nyckelord som konverterar rätt. Bevace jobbar transparent med sökmotoroptimering, allt vi gör följer vi upp i en rapport månadsvis för att mäta resultat och fortsätta optimeringen löpande.

On-page optimering innebär att vi gör en teknisk analys av er webbplats och optimerar den för att följa Google´s guidelines. Detta gör vi bland annat genom att se över nyckelords densiteten på sajten, optimera h1, h2 taggar, kontrollera redirects och mycket mer. Idealet är att skapa mycket och relevant innehåll som sökmotorerna älskar.

Off-page optimering innebär att vi gör en länkstrategi och påbörjar bygget av länkar från externa webbplatser till er vilket får er sajt att få en starkare länkprofil. Vi jobbar alltid manuellt och transparent med relevanta, kvalités länkar som gör en skillnad på riktigt.

Vi har inga startkostnader, bindningstider eller top 10 garantier. Vi lovar helt enkelt att leverera!

Referenser

Se hur Körkortskolan.se fick över 1000 betalda kunder med hjälp av SEO & Google Adwords

Se hur vi gjorde Rörassistansen #1 Rörmokare på Google

Begär offert nu

Ring: 08-559 260 39
Mejla: Info@bevace.se